Hrast trši od Skale

image_print

Letošnja superligaška sezona bo kot kaže zelo zanimiva, boj za končnico pa bo neizprosen. Tretji krog letošnjega prvenstva je postregel s kraškim derbijem med Agrochem Hrastom in Skalo. Hrast, oslabljen v  primerjavi z lansko sezono, je na domačemu terenu v Novi Gorici gostil letošnje prve favorite, Skalo iz Sežane. Slednji, letos okrepljeni z Martinom Zdaucem, z včerajšnjim nastopom ne morejo biti zadovoljni, saj so jih Kobjeglavci nadigrali v tradicionalnih igrah in zasluženo osvojili novi par točk ter brez izgubljene točke zavzemajo vrh ligaške lestvice.

Zanimivo je bilo tudi na ostalih prizoriščih. V Zabičah je Trata zabeležila svoj prvi letošnji poraz, zato bo naslednjo soboto še kako zanimivo, ko bodo Škofjeločani gostili aktualne prvake, kar si boste lahko ogledali tudi v neposrednemu prenosu na HEGY TV. Velenjčanom se je na gostovanju v Obrovu ponovil scenarij prejšnjega tedna. Tudi tokrat so v zadnji del tekme vstopili s prednostjo, a so izgubili vse zadnje štiri igre in znova ostali praznih rok. Praznih rok je ostal tudi ljubljanski Krim, ki je nanizal tretji zaporedni poraz, drugi na domačem terenu, tokrat je bila boljša Postojna. Tudi Postojnčani letos še ne poznajo poraza, dve zmagi in remi jih uvrščajo na trenutno drugo mesto. Še najlažje je do prve letošnje zmage prišla Marjetica Koper, ki ji novinec Orlek Pivka ORO MET ni bil dorasel tekmec.

Vrstni red po 3. krogu: Agrochem Hrast (6), Postojna (5), Ilirska Bistrica, Skala, Trata, Zabiče (4), Marjetica Koper (3), Velenje Premogovnik, Krim, Orlek Pivka ORO MET (0)

Previous post Premierni superligaški nastop v Velenju
Next post Derbi v Škofji Loki odločile tehnične discipline
G-Translate »