Na Krimu slavila Pivka ORO MET

image_pdfimage_print

Po enoletnemu premoru je bilo to nedeljo znova na sporedu državno prvenstvo v igri dvojic za članice, ki ga je v Ljubljani gostil BŠK Krim. Nastopilo je 16 parov, predtekmovalni del pa je potekal tudi v balinarski dvorani Šiška. Prvič je v tej disciplini slavila ženska dvojica Pivke Oro Met v zasedbi Aneta Fidel in Rebecca Martulaš.  Drugo mesto sta osvojili Iva Guštin in Eva Žerjal (Agrochem Hrasta), tretje mesto pa je pripadlo Petri Pivk Lukančič in Klari Puhanič (Kolektor Idrija).

“Skozi celotno tekmovanje sva kazali dobre igre. Finale sva malo slabše začeli, a sva se zbrali in uspeli zmagati. Zelo sem vesela, saj je to moj prvi naslov državne prvakinje, še toliko bolj, pa ker sva z Rebecco do njega prišli v močni članski konkurenci. Rada bi se tudi zahvalila vsem, ki so naju spremljali in spodbujali na in izven igrišča,” je dogajanje na Krimu opisala Aneta Fidel.

Rebecca Martulaš je dodala: “Zelo sem vesela, da sva se pobrali po slabšem začetku. Vedno, ko igrava proti takšnim konkurentkam, se morda malce ustrašiva, saj gre za dekleta, ki so že osvajale številne naslove. Ponosna sem, ker nisva popustili pod pritiskom, temveč sva prikazali dobro igro. Naslova nisva pričakovali, tako da sva še toliko bolj veseli. Zahvaljujeva se najinim podpornikom, trenerju, staršem,… Ta naslov nama daje velik zagon za naslednja tekmovanja.”

Priznanja najboljšim sta podelila predsednik BZS Primož Marinko ter predsednica Komisije za žensko balinanje Brigita Hribar Vrenko.

G-Translate »