Prvi prenos bo iz Škofje Loke

image_pdfimage_print

Še slab teden nas loči od pričetka letošnje super lige, ki zamuja, verjeli ali ne, neverjetnih 5 mesecev. Tekme se bodo odigrale brez gledalcev na tribunah, vsi prisotni na tekmi pa bodo morali predložiti negativni hitri test na “covid 19”. Seveda je jasno, da bo to ekipam povzročalo kar nekaj logističnih težav, ampak vse se da, če se hoče. Vedeti je treba, da veljavnih predpisov ne narekuje vodstvo Balinarske Zveze Slovenije ampak Vlada Republike Slovenije. Le ta je omogočila, da se pod posebnimi pogoji lahko tekmuje praktično v vseh športnih panogah, ampak le na najvišjem nivoju, kar super liga dejansko tudi je.

Ljubitelji balinanja si boste v prvem krogu letošnje sezone lahko ogledali dvoboj v Škofji Loki in sicer med Trato in novincem Velenjem. Škofjeločani bodo v primerjavi z lansko sezono nastopili brez Oprešnika, Korena in po zadnjih informacijah tudi brez Veharja. Čeprav so se Velenjčani, ki bodo začasno domovali v ljubljanski Šiški, prvič znašli med elito, pa jih zagotovo ne gre odpisati, še posebej ob okrepitvi z Jasminom Čauševičem ne.

SUPER LIGA – 1. krog – 27.03.2021 ob 15.00

  • Škofja Loka: TRATA – VELENJE PREMOGOVNIK v živo na Hegy TV
  • Postojna: POSTOJNA – SKALA
  • Zabiče: ZABIČE – AIKEA ANTENA
  • Obrov: ILIRSKA BISTRICA – AGROCHEM HRAST

V nadaljevanju sezone bomo sproti izbirali dvoboje, ki si jih boste lahko ogledali v živo preko malih ekranov. O tem boste seveda pravočasno obveščeni.

G-Translate »